NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA

 

Stranica Ustaškog Pokreta za Hrvate u domovini, u odcijepljenim i okupiranim hrvatskim područjima te inozemstvu. E-Mail. YouTube.

START I USTAŠKI POKRET I TKO JE TKO I VOJNA POVIJEST I SRPSKI ZLOČINI I ZANIMLJIVO I ZABRANJENA POVIJEST I DUĆAN I mp3

 

KRUGOVAL :

 

ODAKLE STE :

 

Flag Counter 

Pogledajte koliko samo smrdljivi smradski balkanski nomada sa 49% turske genetike donomadizira na našu stranicu. :-)

USTAŠKI POKRET : NACIONALNE MANJINE NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE

 

Ustaški Pokret poštuje nacionalne manjine i etnicke skupine u Hrvatskoj.

Pripadnici nacionalnih manjina ostvaruju većinu etničkih prava putem redovitih institucija Hrvatske kao i većinski hrvatski narod.

Pripadnik nacionalne manjine u Hrvatskoj moze svako biti čiji su se predci doselili na teritorij Hrvatske prije 1918 godine.

Priznate nacionalne manjine u Hrvatskoj : Albanci, Austrijanci, Bugari, Česi, Mađari, Makedonaci, Nijemaci, Poljaci, Romi, Rumunji, Rusi, Rusini, Slovaci, Slovenci, Srbi (*), Talijani, Turci, Ukrajinci, Vlasi (*), Židovi.

(*) = Za osobe koje su se do sada izjašnjavali kao "Srbi" je nužan genetski test u kojem će se utvrditi dali su genetski (pravoslavni) Hrvati, genetski Srbi ili genetski Vlasi. Ukoliko genetski test ustanovi da je osoba koje se je izjašnjavala do sada kao "Srbin" ustvari (pravoslavni) Hrvat ili Vlah i ne prizna genetsku analizu, izgubi pravo biti pripadnik nacionalnih manjina u Hrvatskoj. U tom slučaju mogu dobiti status stranaca u Hrvatskoj sa (privremenim) pravom na boravak u istoj.

Pripadnici nacionalni manjina ne mogu imati dvojno državljanstvo nego samo državljanstvo Hrvatske ili samo državljanstvo zemlje za koju se izjašnjavaju da du državljani koji borave (privremeno) na području Hrvatske.

Dosadašnji muslimanski Bošnjaci/Bosanci i Sandžaklije genetski pripadaju hrvatskom narodu, jer u genetici ne postoji bosanski geni. Zahvaljujući Islamu su ti hrvatski muslimani iz današnje Bosne i Sandžaka očuvali hrvatsku krv, jer se nisu miješali previše sa ne-hrvatskim narodima. Kroz stoljeća je samo Musliman mogao uzeti ne-hrvaticu/ne-muslimanku kao ženu, dok Muslimanka nije mogla uzeti ne-muslimana kao muža. Kod hrvatskih katolika je muško i žensko moglo uzeti ne-hrvatskog muža ili ženu i tako miješati gene. Kod hrvatski muslimana je to samo bilo moguće sa muške strane. Zato je u nekim hrvatsko-muslimanskim krajevima u Bosni postotak hrvatskog genskog markera veći nego u bilo kojim krajevima današnje AVNOJ-ske Hrvatske.

1941 je Sandžak pripadao nekoliko mjeseci Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Talijani su Sandzak htjeli okupirati a vojska NDH se je morala povući.

1943 je Sandžak pod delegacijom Sulejmana Pacariza zatražio od Poglavnika Dr. Ante Pavelića pripojenje radi hrvatske krvi Sandžaklija Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Dr. Ante Pavelić je tim zahtjevom udovoljio, ali Nijemci koji su iz strateški razloga trebali područje Sandžaka su tek nakon rata htjeli da se Sandžak (i Boka Kotorska) vrati Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

Pravoslavci iz Bačke, Srijema, Banata, Duklje i Boke Kotorske su također genetski Hrvati.

Posebni status imaju Ukrajinci kao potomci Hrvata iz doba “Velike Horvatiye” na teritorijum današnje Ukrajine (i okolni zemalja), Nijemci koji žive ili su živjeli prije protjeranja nakon 1945 sa strane preobučeni Četnika i Komunista iz današnje AVNOJske Hrvatske, AVNOJske BiH te Srijema, te Talijana u Istri i Dalmaciji.

Pripadnici nehrvatski obitelji čiji su se predci doselili poslje 1918 godine na teritorij Hrvatske mogu dobiti samo status stranca sa pravom (privremenim) boravka na teritoriju Hrvatske. Stranci sa pravom (privremenog) boravka u Hrvatskoj će izgubiti to pravo ako borave više od 3 mjeseci izvan Hrvatske (izuzetak : studij izvan Države Hrvatske, liječenje izvan Države Hrvatske ako u Hrvatskoj ne postoji mogućnost istog liječenja) ili ako učine kazneno/kriminalno djelo u Hrvatskoj isto gube pravo na boravak u Hrvatskoj. Stranci koje učine kazneno/kriminalno djelo u Hrvatskoj moraju napustiti teritorij Hrvatske i trajno se iseliti u državu ciji su pripadnici. Svaki stranac mora imati vazeću putovnicu iz zemlje za koju se izjašnjava da je pripadnik. Iztekne strana putovnica ima stranac mjesec dana vremena da opet uvede dozvolu boravka u Hrvatskoj u novoj ili produženoj putovnici zemlje iz koje dolazi. Nakon toga gubi pravo boravka u Hrvatskoj i mora opet zatražiti dozvolu boravka u Državi Hrvatskoj. Svaka osoba koja radi kaznenog djela i kriminala mora napustiti teritorij Hrvatske na svoje troškove, te nosi sve druge troškove koje su nastale da ta osoba napusti teritorij Hrvatske.

Pripadnici nehrvatski obitelji koji su se doselili poslje 1918 godine na teritorij Hrvatske mogu zatražiti hrvatsko državljanstvo ako nisu učinili do zahtjeva kazneno djelo/kriminal, nisu sudjelovali u napadu i zločinima na teritorij AVNOJ-ske Hrvatske u 1990tim godinama, te nemaju anti-hrvatsku misao. Državljanstvo se može opet izgubiti u slučaju anti-hrvatski dijela. Prije dodjele hrvatskog državljanstva se osoba mora odreci starog državljanstva. Dvojno državljanstvo nije moguće. Tko se ne odrekne starog državljanstva gubi hrvatsko državljanstvo.
 

 

KOMENTIRAJTE OVDJE :


Pravila komentiranja :

Provokacije i vrijeđanje od strane neoprani veliko-smradski bradati balkanski nomada sa 49% turske genetike i domaći crveni izdajnika se brišu. Komentari koji nisu na hrvatskim jeziku ili na latinici se isto brišu.

 

 

Pročitaj više :

 

Deutsche Übersetzung. - Načela Ustaškog Pokreta

Deutsche Übersetzung. - Propis o ustaškoj disciplini

Deutsche Übersetzung. - Nezavisna Država Hrvatska

Deutsche Übersetzung. - Granice

Deutsche Übersetzung. - Nacionalne manjine

Deutsche Übersetzung. - Hrvatska diaspora

Deutsche Übersetzung. - Genetika Hrvata

Deutsche Übersetzung. - Hrvatski jezik i pismo

Deutsche Übersetzung. - Zastave i grb

Deutsche Übersetzung. - Vjere

Deutsche Übersetzung. - Blagdani

Deutsche Übersetzung. - Abolacija i lustracija

Deutsche Übersetzung. - Poglavnik dr. Ante Pavelić

Deutsche Übersetzung. - Šerijatsko sudstvo

 

I

 

OD ISTRE DO SRIJEMA, OD MEĐIMURJA DO SANDŽAKA!

Impressum I Datenschutz