Dobro dosli na webstranici Nacionalni Demokrata Hrvatske i Ustaskog Pokreta.

I START I PROGRAM USTAŠKOG POKRETA I VOJNA POVIJEST N.D.H. I DOKAZANE SRPSKE LAŽI I POVIJEST I KRUGOVAL I

RADIO KRUGOVAL :

 

 

 

PROGRAM :

 

STRANČKA NAČELA

HRVATSKA

HRVATSKE GRANICE

NACIONALNE MANJINE

HRVATSKA DIJASPORA

HRVATSKA GENETIKA

JEZIK I PISMO

ZASTAVA I GRB

VJERE

BLAGDANI

ABOLACIJA I LUSTRACIJA

POGLAVNIK

 

FACEBOOK :

 

Neoprani balkanski bradati nomadi i njihove domaće crvene sluge su svojim podmuklim djelovanjem protiv istine uspjeli da nam Facebook ugasi stranicu.

Ne
će više bite naše stranice na Facebooku.

To nije ba
š i previše važno : važno je da Vi možete istinu dijeliti na vašim stranicama.

Ostanite po
štenti i borite se protiv bradati dušmana i njihovi domaći crveni sluga.

Ž.A.P.!

Za dom spremni!

 

ZANIMLJIVO IZ N.D.H. :

 

OMOTI I DOPISNICE

ŽELJEZNIČKE MARKE

FISKALNE MARKE

REKLAMNE MARKE

POŠTANSKE MARKE

NEIZDANE MARKE

MARKE EMIGRACIJE

STUDENTSKI FOND

BLOKOVI

DOPLATNE MARKE

BILJEŽI KAT. CRKVE

MARKE CRVENOG KRIŽA

KOVANICE

PRSTENI USTAŠKE EMIGRACIJE

ŠERIJATSKO SUDSTVO

 

VJERSKI I DRŽAVNI BLAGDANI :


 

Nacionalni Demokrati Hrvatske se zalažu da se ukine takozvani "dan antifašističke borbe", koji se "slavi" svake godine 22. 6. u današnjoj Republici Hrvatskoj.

Taj neradni dan "slavi" antihrvatske elemente kao Partizane i Komuniste koji su prodali Hrvatsku zbog ideoloških razloga tudžim vlastima.

Isto take se Nacionalni Demokrati Hrvatske zalažu za ukidanje takozvanog "dana državnosti" Republike Hrvatske. Taj takozvani "dan držvanosti" samo potvrdžuje AVNOJ-sku Hrvatsku koju su domaći izdajnici Hrvatske države i strani Komunisti te preobučeni Četnici uspostavili nakon što su iz Hrvatske države napravili dvije sozialističke Republike : AVNOJ-sku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, te odcijepili Srijem i Banat i od nje napravili sa Bačkom takozvanu Vojvodinu, odsjekli Sandžak koji se je pod delegacijom Sulejmana Hafiz Pačariza 1943 pripojio Nezavisnoj Državi Hrvatskoj te Boku Kotorsku.

Vise stoljeća prije se je osamostavila Duklja kao najjužniji dio Crvene Hrvatske. Iz početkom katoličke države Duklje je kasnije nastala pravoslavna država sa novim vladarom. U to vrijeme (ali i kasnije) je bilo običajno da radi vjere novog vladara i cijelo stanovnistvo prijedže na novu vjeru. Kasnije je takozvana Srpska Pravoslavna Crkva (uspješno) svijetu prodavala baš radi pravoslavlja Duklje da je Duklja navodno srpska zemlja.

Pošto se Nacionalni Demokrati Hrvatske zalažu za sve hrvatske teritorije unutar Hrvatske "dan državnosti" samo može biti dan u kojem je utemeljena zadnja hrvatska država koja je tom idealu bila najbliža, a to je 8. rujan (1943). Tog dana je kapitulirala fašistička Italija i do tada okupirane hrvatske teritorije sa strane Italije su se 1943 vratile Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Jedino se Sandžak i Boka Kotorska nije vratila, jer su oba područja Nijemci trebali iz strateški razloga. Nezavisna Država Hrvatska je do rujna 1941 držala Sandžak pod svojom kontrolom, ali se je morala povući pod pritiskom Italije iz Sandžaka koja je Sandžak okupirala. Nakon kapitulacije Italije je Njemačka zauzela Sandžak i stavila pod njemačku vojnu kontrolu. Nijemci su tek nakom pozitivnog završetka rata htjeli Sandžak i Boku Kotorsku natrag dati Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. U medžuvremenu su sve više i više izbjeglica iz Sandžaka radi četnički i partizanski zločina dolazile na teritorij Nezavisne Države Hrvatske. Pod delegacijom Sulejmana Hafiz Pačariza je Sandžak zatražio 1943 od Poglavnika Nezavisne Države Hrvatske pripojenje, ali iz gore navedeni razloga to još nije bilo moguće. Nijemci su uspostavili "SS Polizei-Selbstschutz-Regiment Sandschak" od kojega je jedan od zapovjednika bio Sulejman Hafiz Pačariz, koji je uz to i bio ustaški pukovnik.

1944 je "SS Polizei-Selbstschutz-Regiment Sandschak" pod zapovjednikom Sulejmanom Hafiz Pačarizom došao u Sarajevo i tamo stavljen pod zapovjedništvo ustaškog Generala Vjekoslava "Maks" Luburića. Od tog dana se "SS Polizei-Selbstschutz-Regiment Sandschak" broji kao četvrta hrvatska SS postrojba nakon SS divizije Princ Eugen, SS divizije Handžar i SS divizije Kama.

Dan državnosti Hrvatske mora biti varijabaln. Do tog trenutka dok Hrvatske postoji samo iz teritorija AVNOJ-ske Hrvatske, se teba slaviti dan državnosti 8. rujna. Kad se do sada odcijepljene hrvatske teritorije pripoje opet Hrvatskoj državi se taj datum mora izmjeniti na dan kad se aktualno zandnji teritorij pripoji Hrvatskoj. Dan državnosti treba biti jedini državni praznik. Nova Godina je isto neradni dan.

Vjerski blagani ovise o trenutnim teritoriju Države Hrvatske. Sve dok se Hrvatska sastoji samo od AVNOJ-ske Republike Hrvatske koja je večinom katolička zemlja vjerski blagdani mogu samo biti katolički (Uskrs, Uskrsni ponedeljak, Tjelovo, Velika Gospa, Božic, Sv. Stjepan).

Kad se Hrvatskoj priključe teritorije hrvatski Muslimana se na državnoj razini isto slavi Ramazanski bajram, Kurban bajram, Lejlet al-regaib (Noć želja i nadanja), Lejlet al-miradž (Noć uznešenja Muhamedova), Lejlet al-berat (Noć praštanja) i Lejlet al-kadr (Noć sudbine).

Kad se Hrvatskoj priključe teritorije hrvatski pravoslavavni kršćana (Duklja, Boka Kotorska, Bačka, ...) se na državnoj razini slave i pravoslavni vjerski blagdani.

Predlažemo da se 13. lipnja slavi na državnoj razini imendan Poglavnika Dr. Ante Pavelića.

 

VJERSKE ZASTAVE :

 

ZASTAVA HRVATSKI KATOLIKA :

 

 

 

Zastava katolicki Hrvata.

Nacionalni Demokrati Hrvatske zahtjevaju da se vjerska zastava hrvatski Katolika koristi izključivo sa zastavom države Hrvatske.

 

 

ZASTAVA HRVATSKI MUSLIMANA :

 

 

 

Zastava muslimanski Hrvata.

Nacionalni Demokrati Hrvatske zahtjevaju da se vjerska zastava hrvatski Muslimana koristi izključivo sa zastavom države Hrvatske.

 

 

ZASTAVA HRVATSKI PRAVOSLAVACA :

 

 

 

Zastava pravoslavni Hrvata.

Nacionalni Demokrati Hrvatske zahtjevaju da se vjerska zastava hrvatski Pravoslavaca koristi izključivo sa zastavom države Hrvatske.

 

 

 

 

 

Sto Bog da i sreca junacka!

                                                                                                                                                             Impressum I Datenschutzerklärung