Dobro dosli na webstranici Nacionalni Demokrata Hrvatske i Ustaskog Pokreta.

I START I PROGRAM USTAŠKOG POKRETA I VOJNA POVIJEST N.D.H. I DOKAZANE SRPSKE LAŽI I POVIJEST I KRUGOVAL I

RADIO KRUGOVAL :

 

 

 

PROGRAM :

 

STRANČKA NAČELA

HRVATSKA

HRVATSKE GRANICE

NACIONALNE MANJINE

HRVATSKA DIJASPORA

HRVATSKA GENETIKA

JEZIK I PISMO

ZASTAVA I GRB

VJERE

BLAGDANI

ABOLACIJA I LUSTRACIJA

POGLAVNIK

 

FACEBOOK :

 

Neoprani balkanski bradati nomadi i njihove domaće crvene sluge su svojim podmuklim djelovanjem protiv istine uspjeli da nam Facebook ugasi stranicu.

Ne
će više bite naše stranice na Facebooku.

To nije ba
š i previše važno : važno je da Vi možete istinu dijeliti na vašim stranicama.

Ostanite po
štenti i borite se protiv bradati dušmana i njihovi domaći crveni sluga.

Ž.A.P.!

Za dom spremni!

 

ZANIMLJIVO IZ N.D.H. :

 

OMOTI I DOPISNICE

ŽELJEZNIČKE MARKE

FISKALNE MARKE

REKLAMNE MARKE

POŠTANSKE MARKE

NEIZDANE MARKE

MARKE EMIGRACIJE

STUDENTSKI FOND

BLOKOVI

DOPLATNE MARKE

BILJEŽI KAT. CRKVE

MARKE CRVENOG KRIŽA

KOVANICE

PRSTENI USTAŠKE EMIGRACIJE

ŠERIJATSKO SUDSTVO

 

ABOLACIJA ČETNIKA I PRIPDNIKA J.N.A. :


 

Nacionalni Demokrati Hrvatske se zalažu za ukidanje abolacije pripadnika četnički paravojni postrojbi na teritoriju današnje Hrvatske, BiH, Sandžaka, Duklje, ... .

Pripadnicima četnički paravojni postrojbi se treba suditi za oružanu pobunu protiv današnje Hrvatske, BiH, Sandžaka, Duklje, ... .
Nacionalni Demokrati Hrvatske razlikuju izmedžu inozemnih pripadnika četnički postrojbi (hrvatskim Srbima i hrvatskim Vlasima u čentničkim postrojbama) te od Srpske Pravoslavne Crkve posrbljenim hrvatskim pravoslavcima u četničkim postrojbama.

Srbi i Vlasi koji žive na teritoriju Hrvatske koji su sudjelovali u oružanoj pobuni protiv Hrvatske ne mogu biti pripadnici nacionalne manjine nego samo dobiti status stranca sa privremenom boravku u Hrvatskoj. Ukoliko im se ustanovi kazneno dijelo za vrijeme rata u današnjoj Hrvatskoj i BiH u 1990tim godinama im prijeti isključenje sa teritorija Hrvatske te oduzimanje cijele imovine u svrhe ratne odštete prema Hrvatskoj.

Za inozemne pripadnike četnički postrojbi (naprimjer iz Srbije) se treba raspisati internacionalna tjeralica.
Za
pravolsvane genetske Hrvate iz današnje Hrvatske, današnje Bosne i Hercegovine te današnje Crne Gore (Duklje) koji su se zatekli radi služenja vojnog roka kao vojnici u JNA, Nacionalni Demolrati Hrvatske traže amnestiju ako se nisu okrivili u zločinima nad Hrvatima katoličke i muslimanske vjere.

 

DOMAĆI IZDAJNICI : PARTIZANI, KOMUNISTI, UDBA I KOS :

 

Nacionalni Demokrati Hrvatske se zalažu za ukidanje mirovina domaći partizanski izdajnika, pripadnika UDBE i KOSa i pripdnicima SAO Krajine.

Hrvatima koji su radili za antihrvatski komunistički sistem (pripadnici UDBE i KOSa) ili kao ubojice za isti, treba suditi za veleizdaju hrvatski nacionalni interesa i kao odštetu Hrvatskoj im oduzeti cijelu imovinu. Ukoliko te osobe nisu genteski Hrvati nego pripadnici nacionalni manjina gube uz to i status pripadnika nacionalni manjina i dobiva status stranca. Stranci koji su učinili kazneno djelo (oružana pobuna, zločin nad civilima, ...) moraju nakon zatvorske kazne napustiti teritorij Hrvatske. Te osobe moraju platiti za sve troškove zatvorske kazne.

Za strane državljane koji su radili na hrvatskom tlu za UDBU i KOS se mora raspisati internacionalna tjeralica.
Posljeratna krada židovske imovine se mora lustrirati i židovima vratiti ukradenu imovinu.

 

LUSTRACIJA :

 

Nacionalni Demokrati Hrvatske se zalažu za lustraciju antihrvatski elemenata : Četnika, Partizana, Komunista, pripadnika UDBE i KOS´a.

 

ANTI-HRVATSKE STRANKE :

 

Sve stranke u Hrvatskoj su dozvoljene, koje rade za dobro hrvatskog naroda i njegovi nacionalni manjina od lijevog do desnog političkog spektra.

Stranke koje rade za strane države, strane vjerske zajednice ili protiv napredka i dobro hrvatskog naroda i njegovi nacionalni manjina se moraju zabraniti i njihovim stranačkim čelnicima zabraniti svaki budući politički rad u Hrvatskoj.

 

 

 

Sto Bog da i sreca junacka!

                                                                                                                                                             Impressum I Datenschutzerklärung