NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA

 

Stranica Ustaškog Pokreta za Hrvate u domovini, u odcijepljenim i okupiranim hrvatskim područjima te inozemstvu. E-Mail. YouTube.

START I USTAŠKI POKRET I TKO JE TKO I VOJNA POVIJEST I SRPSKI ZLOČINI I ZANIMLJIVO I ZABRANJENA POVIJEST I DUĆAN I mp3

 

KRUGOVAL :

 

ODAKLE STE :

 

Flag Counter 

Pogledajte koliko samo smrdljivi smradski balkanski nomada sa 49% turske genetike donomadizira na našu stranicu. :-)

USTAŠKI POKRET : ABOLACIJA I LUSTRACIJA

 

Ustaški Pokret se zalaže za ukidanje abolacije pripadnika četnički paravojni postrojbi na teritoriju današnje Hrvatske, BiH, Sandžaka, Duklje, ... .

Pripadnicima četnički paravojni postrojbi se treba suditi za oružanu pobunu protiv današnje Hrvatske, BiH, Sandžaka, Duklje, ... .

Nacionalni Demokrati Hrvatske razlikuju izmedžu inozemnih pripadnika četnički postrojbi (hrvatskim Srbima i hrvatskim Vlasima u čentničkim postrojbama) te od Srpske Pravoslavne Crkve posrbljenim hrvatskim pravoslavcima u četničkim postrojbama.

Srbi i Vlasi koji žive na teritoriju Hrvatske koji su sudjelovali u oružanoj pobuni protiv Hrvatske ne mogu biti pripadnici nacionalne manjine nego samo dobiti status stranca sa privremenom boravku u Hrvatskoj. Ukoliko im se ustanovi kazneno dijelo za vrijeme rata u današnjoj Hrvatskoj i BiH u 1990tim godinama im prijeti isključenje sa teritorija Hrvatske te oduzimanje cijele imovine u svrhe ratne odštete prema Hrvatskoj.

Za inozemne pripadnike četnički postrojbi (naprimjer iz Srbije) se treba raspisati internacionalna tjeralica.

Za pravolsvane genetske Hrvate iz današnje Hrvatske, današnje Bosne i Hercegovine te današnje Crne Gore (Duklje) koji su se zatekli radi služenja vojnog roka kao vojnici u JNA, Nacionalni Demolrati Hrvatske traže amnestiju ako se nisu okrivili u zločinima nad Hrvatima katoličke i muslimanske vjere.


 

DOMAĆI IZDAJNICI : PARTIZANI, KOMUNISTI, UDBA I KOS :

Ustaški Pokret se zalaže za ukidanje mirovina domaći partizanski izdajnika, pripadnika UDBE i KOSa i pripdnicima SAO Krajine.

Hrvatima koji su radili za antihrvatski komunistički sistem (pripadnici UDBE i KOSa) ili kao ubojice za isti, treba suditi za veleizdaju hrvatski nacionalni interesa i kao odštetu Hrvatskoj im oduzeti cijelu imovinu. Ukoliko te osobe nisu genteski Hrvati nego pripadnici nacionalni manjina gube uz to i status pripadnika nacionalni manjina i dobiva status stranca. Stranci koji su učinili kazneno djelo (oružana pobuna, zločin nad civilima, ...) moraju nakon zatvorske kazne napustiti teritorij Hrvatske. Te osobe moraju platiti za sve troškove zatvorske kazne.

Za strane državljane koji su radili na hrvatskom tlu za UDBU i KOS se mora raspisati internacionalna tjeralica.

Posljeratna krada židovske imovine se mora lustrirati i židovima vratiti ukrađenu imovinu.
LUSTRACIJA :

Ustaški Pokret se zalaže za lustraciju antihrvatski elemenata : Četnika, Partizana, Komunista, pripadnika UDBE i KOS´a.

 

ANTI-HRVATSKE STRANKE :

Sve stranke u Hrvatskoj su dozvoljene, koje rade za dobro hrvatskog naroda i njegovi nacionalni manjina od lijevog do desnog političkog spektra.

Stranke koje rade za strane države, strane vjerske zajednice ili protiv napredka i dobro hrvatskog naroda i njegovi nacionalni manjina se moraju zabraniti i njihovim stranačkim čelnicima zabraniti svaki budući politički rad u Hrvatskoj.
 

 

KOMENTIRAJTE OVDJE :


Pravila komentiranja :

Provokacije i vrijeđanje od strane neoprani veliko-smradski bradati balkanski nomada sa 49% turske genetike i domaći crveni izdajnika se brišu. Komentari koji nisu na hrvatskim jeziku ili na latinici se isto brišu.

 

 

Pročitaj više :

 

Deutsche Übersetzung. - Načela Ustaškog Pokreta

Deutsche Übersetzung. - Propis o ustaškoj disciplini

Deutsche Übersetzung. - Nezavisna Država Hrvatska

Deutsche Übersetzung. - Granice

Deutsche Übersetzung. - Nacionalne manjine

Deutsche Übersetzung. - Hrvatska diaspora

Deutsche Übersetzung. - Genetika Hrvata

Deutsche Übersetzung. - Hrvatski jezik i pismo

Deutsche Übersetzung. - Zastave i grb

Deutsche Übersetzung. - Vjere

Deutsche Übersetzung. - Blagdani

Deutsche Übersetzung. - Abolacija i lustracija

Deutsche Übersetzung. - Poglavnik dr. Ante Pavelić

Deutsche Übersetzung. - Šerijatsko sudstvo

 

I

 

OD ISTRE DO SRIJEMA, OD MEĐIMURJA DO SANDŽAKA!

Impressum I Datenschutz